Η εταιρία

company

Η συνεύρεση δύο μεγάλων σχημάτων στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση με μεγάλη εμπειρία και αρκετές επιτυχίες δημιούργησε την ALTIUS INSURANCE η οποία με βάση την πίστη στον ασφαλιστικό θεσμό, την μεγάλη τεχνογνωσία και την επαγγελματική ηθική, τοποθετείται στο μέλλον με μεγάλη δυναμική,σιγουριά και σταθερότητα.

Με έδρα στην Λ.Κατεχάκη 9  και με γραφείο στον Πειραιά (Δραπετσώνα) ,αλλά και με αποκλειστικές συνεργασίες σε όλη τη περιφέρεια, εξυπηρετεί το δυναμικό τουλάχιστον τριακοσίων συνεργατών, με όραμα να είναι στα επόμενα χρόνια μία εταιρία που θα πρωταγωνιστεί στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

 

 

Γιατί στην ALTIUS INSURANCE?

H ALTIUS INSURANCE δημιουργήθηκε με βάση μία και μοναδική προυπόθεση:

Όλες οι συνεργασίες με τις ασφαλιστικές εταιρίες αναπτύσσονται με status ταχυπληρωμής και «τυπώνω – πληρώνω».

Πάνω σε αυτή την προυπόθεση επενδύσαμε και διαθέτουμε το ανθρώπινο δυναμικό καθώς και  το μηχανογραφικό σύστημα που θα υποστηρίξει επιτυχώς την ανάπτυξη των ασφαλιστικών εργασιών.Η βασική μας προυπόθεση λοιπόν αποτελεί και το συγκριτικό μας πλεονέκτημα και δημιουργεί την εμπιστοσύνη πελατών και συνεργατών, με την οποία, ως όχημα, θα οδηγηθούμε όλοι μαζί στην επόμενη ημέρα της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Στόχος

company-2

Η ALTIUS INSURANCE στοχεύει στην  παροχή χρηματοασφαλιστικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, προτείνοντας αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις για την κάλυψη των ασφαλιστικών σας αναγκών, αλλά και παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο φάσμα υποστήριξης των εργασιών του Χρηματοασφαλιστικόυ Συμβούλου.

 

Καριέρα στην ALTIUS INSURANCE

Αδιαμφισβήτητο γεγονός αποτελλεί η απόκτηση ασφαλιστικής συνείδησης από τον Έλληνα πολίτη λόγω της σταθερής κατάρρευσης του δημόσιου ασφαλιστικού συστήματος, και ως εκ’ τούτου η καθιέρωση της ιδιωτικής στα πλαίσια της θεσμικής.

Η ανάδειξη του επαγγέλματος του χρηματοασφαλιστικού συμβούλου στην κατηγορία των σταθερά ανερχόμενων επαγελμάτων του 21ου αιώνα κάθε άλλο παρά τυχαία είναι και για αυτό εγγυάται σταδιοδρομιά με υψηλό επαγγελματικό και κοινωνικό status καθώς και μεγάλες απολαβές.

Ο Χρηματοασφαλιστικός Σύμβουλος στην ALTIUS INSURANCE πραγματοποιεί καριέρα επαγγελματία και εξειδικευμένου στελέχους, ικανό να ανταποκριθεί στο ραγδαία μεταβαλλόμενο οικονομικό – κοινωνικό περιβάλλον της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας.